Ιστοσελίδα Συνεδρίου

 

 

Μήνυμα Προέδρου Ο.Ε. 35ου ΠΟΣ

proedros_oe

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος ανέλαβα την Προεδρία του ΠΟΣ 2015. Η θέση αυτή αποτελεί για μένα μια εξαιρετική τιμή που συνεπάγεται ταυτόχρονα μια σκληρή προσπάθεια, ώστε το Πανελλήνιο Συνέδριο στο μαγευτικό περιβάλλον της Ρόδου να αποβεί χρήσιμο, διαδραστικό, προκλητικό και αλληλοδιδακτικό.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για μια άρτια διοργάνωση καθώς και τη δημιουργία ενός ποιοτικού επιστημονικού προγράμματος που καταρτίζεται με επιμέλεια και περιλαμβάνει πρωτότυπες παρουσιάσεις, διαδραστικά σεμινάρια, στρογγυλά τραπέζια από ειδικούς, συνεδρίες νέων επιστημόνων, τηλεματικές παρουσιάσεις, work shops, ηλεκτρονικά Posters.

Η θεσμική επανασύνδεση του Πανελλήνιου Συνεδρίου με τις Οδοντιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων της χώρας, μαζί με εκλεκτούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την εκπλήρωση του στόχου του Συνεδρίου, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη της

Οδοντιατρικής Αριστείας

Φιλοδοξία της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να παρουσιασθούν οι άριστες καθιερωμένες γνώσεις και να προωθηθούν οι πιο ελκυστικές καινοτόμες ιδέες και οι νέες τεχνολογίες σε όλους τους τομείς της Οδοντιατρικής.

Είναι βέβαιο ότι η συμμετοχή σε αυτό θα αποβεί σε άμεσο αλλά και απώτερο όφελος όλων των Συνέδρων. Παράλληλα με αυτό ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο κοινωνικό, πολιτιστικό, εκδρομικό και αθλητικό πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει και τον πιο αυστηρό συνάδελφο.

Ακόμη στους συνέδρους θα χορηγηθούν για πρώτη φορά μονάδες ECTS, που αναφέρονται στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφερόμενης μοριοδότησης, εφόσον, μέχρι τότε, η σχετική δικαιοδοσία ανατεθεί στην ΕΟΟ.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου, κόρης του Ποσειδώνα και αγαπημένης συζύγου του Ήλιου για ένα αξέχαστο Συνέδριο με πολύ ευνοϊκό ισοζύγιο κόστους – οφέλους.

Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς

Καθηγητής Ιωάννης Α. Ιατρού

Πρόεδρος Ο.Ε.

Μήνυμα Προέδρου Ο.Σ.Δ.

 ProedrosOSD

Αγαπητοί συνάδελφοι,
   Aισθάνομαι ευτυχής για την απόφαση του ΔΣ της ΕΟΟ, να οργανώσει το 35ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο στη Ρόδο, που θα υλοποιηθεί με την άριστη συνεργασία και συνδιοργάνωση του Οδοντιατρικού   Συλλόγου Δωδεκανήσου.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές περιβάλλον του  συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου Rodos Palace, από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2015.
   Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε, καθώς το Συνέδριο θα προσφέρει πολύπλευρη γνώση στον καθένα μας σε πολλά σημαντικά πεδία της καθημερινής μας πράξης. Το συνέδριο έχει ως κεντρικό θέμα «Στοχεύοντας στην Οδοντιατρική Αριστεία» και η συμμετοχή των δύο Οδοντιατρικών Σχολών της χώρας μας προεξοφλεί  την επιτυχία του, στο επιστημονικό επίπεδο.
   Η Οργανωτική Επιτροπή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια , ώστε η παραμονή σας στη Ρόδο να είναι από κάθε πλευρά παραγωγική και ευχάριστη.
  Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΟ κ. Κατσίκη καθώς και όλα τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ΟΣΔ και υποσχόμαστε για μία υποδειγματική συνεργασία και συνδιοργάνωση. Ευχαριστούμε, επίσης ,το σύνολο των καθηγητών των Οδοντιατρικών Σχολών, για την πρόθεση τους  να στηρίξουν επιστημονικά το συνέδριο. Επιπρόσθετα  ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή του 35ου ΠΟΣ και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της, καθηγητή κ. Ιωάννη Ιατρού, για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει, ώστε το συνέδριο να είναι επιτυχές.
 Σας περιμένουμε να απολαύσετε συμπυκνωμένη χρήσιμη οδοντιατρικήγνώση καθώς και τη  φυσική ομορφιά του υπέροχου νησιού μας, με το κοσμοπολίτικο περιβάλλον του, τις σμαραγδένιες ακρογιαλιές του και την περίφημη Μεσαιωνική Πόλη.
     Ο Οκτώβρης είναι ακόμα μήνας διακοπών για τη Ρόδο.

Καλή αντάμωση στη Ρόδο!!!!

Με θερμούς,  φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Νίκος Διακογεωργίου

    Πρόεδρος

Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου

 

   

 

 Οργανωτική Επιτροπή

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, Καθηγητής
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΖΟΥΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αναπλ.Καθηγητής
ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,Μέλος ΔΣ ΕΟΟ Πρόεδρος Ο.Σ.Αττικής 
   
ΜΕΛΗ Δ.Σ Ε.Ο.Ο. ΜΑΥΡΙΔΗΣ Δημήτριος, Ειδ.Γραμ. ΕΟΟ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος
ΤΣΙΟΓΚΑΣ Γεώργιος
ΤΣΟΥΝΗΣ Α., Ταμίας ΕΟΟ
ΧΑΣΑΠΗΣ Ευστράτιος, Γεν.Γραμ.ΕΟΟ
   
ΠΑΝ/ΜΙΟ: ΕΚΠΑ ΤΖΕΡΜΠΟΣ Φώτιος
ΘΕΟΛΟΓΗ-ΛΥΓΙΔΑΚΗ Nάντια
ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ Κωνσταντίνος
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γεώργιος
   
ΠΑΝ/ΜΙΟ: ΑΠΘ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Αλέξανδρος, Καθηγητής
   
Ο.Σ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ Νικόλαος, Πρόεδρος
ΠΑΡΙΣΗΣ Δημήτριος