Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ανακοινώνει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τη διεξαγωγή του 2ου Αιγαιοπελαγίτικου Οδοντιατρικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις 28 & 29 Ιουνίου 2014. Συνδιοργανωτές θα είναι οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Δωδεκανήσων, Λέσβου και Σάμου. Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε με επιτυχία στη Ρόδο το 2012, ως επιστέγασμα της αδελφοποίησης των Οδοντιατρικών Συλλόγων των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και έχει ως στόχο την επιστημονική κατάρτιση και τη δια βίου εκπαίδευση όλων των συναδέλφων Οδοντιάτρων των ακριτικών περιοχών μας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα επεκτείνεται σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα της Οδοντιατρικής, με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές που είναι άμεσα εφαρμόσιμες στην καθημερινή κλινική πράξη. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι καταξιωμένοι Καθηγητές από τις Οδοντιατρικές Σχολές Αθηνών και Θεσσαλονίκης, η παρουσία των οποίων εγγυάται και την επιτυχία του Συνεδρίου. Ήδη την πρόσκληση έχουν αποδεχθεί οι ακόλουθοι ομιλητές:

Καθηγητής Φοίβος Μαδιανός [Επιστημονικός Υπεύθυνος] (Περιοδοντολογία– Ε.Κ.Π.Α.)

Καθηγητής Πέτρος Κοΐδης (Ακίνητη Προσθετική – Α.Π.Θ.)

Αναπλ. Καθηγητής Νικόλαος Νικητάκης (Στοματολογία – Ε.Κ.Π.Α)

Επίκ. Καθηγητής Ευστράτιος Παπάζογλου (Οδοντική Χειρουργική – Ε.Κ.Π.Α)

Επίκ. Καθηγητής Κωνσταντίνος Μιχαλάκης (Οδοντική & Ανωτέρα Προσθετική – Α.Π.Θ.)

τ. Επίκ. Καθηγητής Κωνσταντίνος Νιαμονητός (Ενδοδοντία)

Παράλληλα, η Επιστημονική Επιτροπή έχει προγραμματίσει ειδική Συνεδρία για όσους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου με προφορική ανακοίνωση (ερευνητική εργασία, casereport, βιβλιογραφική ανασκόπηση, κτλ) και τους παροτρύνει να αποστείλουν την  περίληψη της εργασίας τους έως τις 31/3/2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τη συμμετοχή σας στο 2ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο και ελπίζουμε ότι η προσπάθειά μας αυτή θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή,

Ανδρέας Καραμούζος, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Σ.ΧΙΟΥ - Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Νίκος Διακογεωργίου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Σ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Παναγιώτης Λαμπούσης, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Σ.ΛΕΣΒΟΥ

Εμμανουήλ Μαυρίκης, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Σ.ΣΑΜΟΥ